Lasit golfpallon etsintää varten

Golfpallon etsiminen lasien avulla

NY Timesin toimittaja Bill Pennington arvioi pelkästään amerikkalaisten kadottavan 300 miljoonaa golfpalloa vuodessa. Arvion mukaan tälle tulee hintaa 1,2 miljardia dollaria vuodessa! Golfpallon etsiminen olisi pelaajalle taloudellisesti kannattavaa, sillä vaikka hävittäisit vain 2 palloa per kierros ja pelaisit vain 3 kertaa kuukaudessa, menetät silti 288 dollaria golfpalloihin vuodessa. Se on tällä hetkellä vajaa 260 euroa vuodessa. Golfpallojen etsintä ei kuitenkaan ole helppoa hommaa: se vie paljon aikaa ja on vaivalloista, joten on paljon helpompaa vaan luovuttaa ja antaa pallon hävitä.

Golfpallon etsintä lasien avulla

Ongelman ratkaisemiseksi on kehitetty BALLHAWK™ lasit, joiden erikoislinssit muuttavat kaiken ympäristön siniseksi kun katsot maailmaa niiden läpi. Ainoastaan golfpallot hohtavat kirkaan valkoisina, jolloin sinun on helppo hahmottaa ne maastosta. Vesiesteisiin tällä vimpaimella ei tietenkään ole apua eli veteen lyödyt pallot joudut edelleen jättämään ahdin valtakuntaan.

Bunkkereista, tiheiköistä ja pitkästä nurmesta löydät kuitenkin pallohaukan avulla golfpallot nopeasti. Lasit ovat vieläpä edulliset, sillä 20 dollarin hintaan pystyt tilaamaan sellaiset verkkokaupasta.

Säästä golfpallojen hinnassa ja tilaa lasit

BALLHAWK™ lasit maksavat itsensä aika nopeasti takaisin, sillä parilla kympillä ei kovin montaa palloa saa. Se on suunnilleen kuuden golfpallon verran eli keskiverto pallonkadottajalta noin 1-2 kuukauden saldo. Kannattaa myös muistaa, että lasien avulla todennäköisesti löydät kaverin tai muiden pelaajienkin golfpallot. Joten todennäköisesti et joudu ostamaan golpalloja enää koskaan.

Tai ainakin ostojen määrät vähentyvät radikaalisti.

Lasit golfpallon etsintään, ominaisuudet:

  • Lasit muuttavat kaiken siniseksi näkökentässä, ainoastaan valkoiset golfpallot korostuvat esiin sinisestä ympäristöstä
  • Toimii kaikkien golfpallojen kanssa, ei tarvita erikoispalloja
  • Löydät golfpallot nurmikolta, hiekalta, pöheiköstä, todella pitkän nurmen seasta ja jopa veden matalikosta
  • Toimitus suojakotelossa, joka on helppo kantaa mukana golfbägissä

Lue lisää erikoisvimpaimista Gadgetin blogista. Tuomme sinulle uusimmat villitykset ja teknologian tarjoamat innovaatiot kotimaisessa blogissa suomeksi kirjoitettuina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *